Kan ik gratis kennis maken met Tafeltennis?
Ja, dat kan! De eerste paar weken is bij TTVP altijd gratis! Je wordt dan in de gelegenheid gesteld om te voelen wat een batje is, te ervaren hoe een tafeltennistafel eruit ziet en vooral te wennen op welke wijze je een balletje van de ene kant naar de andere kunt spelen. Om je dit eigen te maken beschikken wij over gekwalificeerde trainers.

Is Tafeltennis een dure sport?
Nee, helemaal niet. Je speelt altijd in een verwarmde overdekte moderne sporthal, met professioneel materiaal en goede douche- en omkleedruimtes. Natuurlijk betaal je bij ons contributie en je moet een batje hebben om mee te spelen. Kijk verder op onze site en dan ontdek je dat tafeltennis bij TTVP een betaalbare sport is.
 
Materiaal
Om te komen tafeltennissen heb je niet-afgevende zaalschoenen nodig. Eenbatjekun je eerst gewoon bij ons lenen, maar daarna raden wij het aan om er eentje te kopen bij een speciaalzaak. De winkel van Michel de Boer (TTsport) is de dichtstbijzijnde winkel. Laat je vooral door mensen van TTVP adviseren en probeer eerst een paar batjes uit voordat je er eentje koopt. Bij gewone sportzaken verkopen ze ook batjes, maar daar hebben we niet heel veel goede ervaringen mee, pas daar dus mee op. Bij TTsport heeft iedereen van onze vereniging recht op een kleine korting, dus laat daar weten dat je van TTVP bent. 
TTsport
Ingenhouszstraat 50
2522 AZ Den Haag


Voor de training kun je gewoon sportkleding aan doen. Als je competitie wilt gaan spelen heb je het clubtenue nodig. Dit kun je kopen voor €63,- (Shirt is €43,- en broekje is €20,-).


Wat doet TTVP voor de jeugd?
Voor de jeugd, tot 18 jaar, geven wij training, organiseren wij toernooien, regelen uitjes een tafeltenniskamp en houden we jaarlijks clubkampioenschappen.

En nu?
Kom een keer vrijblijvend langs in ’t Baken. Er is altijd wel iemand aanwezig die met jou de beginselen van tafeltennis wil doornemen. Je kunt ook van te voren aangeven of je al een ervaren speler of speelster bent, dan houden we daarmee rekening. Je kunt ons bereiken via 015-3694257 of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heel veel speelplezier toegewenst en tot gauw in ’t Baken.

Inschrijven
Ben je een keer langs komen spelen, en wil je lid worden van TTVP? Download dan het inschrijfformulier. Vul het formulier bij voorkeur op de computer in en print het uit. Onderteken het formulier en neem het de eerst volgende keer mee naar 't Baken.

Opzeggen
Als je je lidmaatschap wilt opzeggen stuur dan een mail naar de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Je kunt je lidmaatschap 2x per jaar opzeggen: per 30 juni en per 31 december.
 
Roel van der Beek
Voorzitter TTV Pijnacker