Training

Nieuw bij TTVP jeugdtraining

TTVP beschikt vanaf heden over een ballenkanon. Hiermee kunnen alle tafeltennisslagen getraind worden. Het ballenkanon beschikt over 100 ballen die naar behoefte 'afgevuurd' worden. Dus wil je jouw backhand, forehand, topspin etc trainen, dan kan dit bij TTVP. Onze trainer weet precies welke training het beste bij je past en zal het ballenkanon hierop instellen.

Junioren – De vereniging heeft met Ron Vollebregt momenteel een vaste, gediplomeerde trainer voor de jeugd, elke dinsdag van 19 tot 20 uur in Het Baken.

Senioren – De vereniging heeft met Kees van der Voort een gediplomeerde trainer voor de senioren die maandags vanaf 20 uur in De Viergang spelen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer en de animo onder senioren beziet het bestuur of aan training invulling kan worden gegeven.

Kosten – Er zijn in principe geen kosten verbonden aan deelname aan training. Echter, als er voor de senioren een trainer van buiten de vereniging wordt aangetrokken voor rekening van de vereniging, dan kan het bestuur besluiten van de deelnemers een bijdrage te vragen.

Kanon – De vereniging beschikt over een tafeltenniskanon voor specifieke individuele training. Het kanon wordt opgezet afhankelijk van de behoefte en de ruimte in de zaal.

Telefoonnummers en e-mailadressen

Trainer junioren Ron Vollebregt, 06 2802 1874, ronvollebregt48@gmail.com

Trainer senioren Kees van der Voort, 06 1385 7923, keesvdvoort@gmail.com