Al meer dan 20 jaar organiseert Tafeltennis Vereniging Pijnacker het Tafeltennis Scholierentoernooi. Tijdens het scholierentoernooi spelen 170 kinderen van de groepen 5 t/m 8 uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp wedstrijden tegen elkaar in teamverband. Aan de organisatie komen elk jaar ruim meer dan honderd manuren van talloze vrijwilligers te pas. Het voortbestaan van het toernooi is echter niet zeker.

Sinds een aantal jaar is de gemeente gestopt met het sponsoren van de zaalhuur. Sindsdien is het Tafeltennis Scholierentoernooi voor onze kleine vereniging financieel niet meer haalbaar en is het de vraag of het toernooi ophoudt te bestaan. Tafeltennis Vereniging Pijnacker is daarom dringend op zoek naar sponsors die het Tafeltennis Scholierentoernooi een warm hart toedragen.

Sponsors dragen niet alleen bij aan de stimulans van sport onder kinderen in de gemeente. Sponsors zullen ook zichtbaar zijn in verschillende uitingen rondom dit evenement.

De verschillende mogelijkheden zijn toegelicht in de bijgevoegde PDF. U bent al sponsor voor €50,-. Hoofdsponsor bent u voor €350,-.