Er is hard voor gestreden, maar de strijd is sportief geweest en laat dan de beste maar winnen. Zo verkregen Timber, Rik, Rick, Jonathan, Bart, Kevin en Ryan een extra notering aan de eregalelij der kampioenen van TTVP.

Zo ook per heden een eervolle vermelding in de Telstar (zie bijgevoegd artikel)

En daar zijn we erg trots op. Team 1 was na 5 wedstrijden al officieus kampioen en team 2 moest er wat meer voor knokken en dat hebben ze ook gedaan. Maar deze superprestatie is mede dankzij goede inzet te danken maar ook door training en begeleiding. Want zonder goede training en begeleiding sta je er alleen voor en dan wordt je misschien net geen kampioen.

Heel veel succes toegewenst in de hogere klassen en geniet van jullie kampioenschap en promotie!

Roel

 TTVP jeugd1 kampioen.pdf

 

Op 6 februari is TTVP benoemd tot aangesloten partner van Stichting Sportraad Pijnacker-Nootdorp.

Wat is de Sportraad?
 
  • De Sportraad is een organisatie met als doel: bevorderen van sport in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en behartigen van gezamenlijke belangen van sportverenigingen.
  • De Sportraad Pijnacker-Nootdorp verenigt verenigingen onder het motto ‘samen sterk’. De aangesloten sportverenigingen vormen een breed maatschappelijk draagvlak.
  • De Sportraad vertegenwoordigt de aangesloten verenigingen. Zij draagt gezamenlijke belangen uit door één krachtig geluid uit de verenigingswereld te laten horen. Samen met het geluid van individuele verenigingsbesturen versterkt dit de positie van sportverenigingen.
  • De Sportraad zoekt samenwerking met het gemeentebestuur en andere organisaties. Zij bevordert op allerlei manieren kennisuitwisseling tussen sportverenigingen, sportbonden, vrijwilligers- en andere organisaties.
  • De Sportraad is onafhankelijk. Zij laat een eigen geluid horen over ontwikkelingen in de gemeente.
 
Een uitstekend initiatief waarbij thans 30 verenigingen zijn aangesloten.
 
Nadere informatie te verkrijgen bij Joop van Eijk of Roel van der Beek