50 jaar jubileum

Gezellige receptie met veel belangstelling

Maandagavond 21 oktober 2019 gaf het bestuur in Grand Café De Viergang een jubileumreceptie voor leden, oud-leden en andere genodigden, onder wie Peter Hennevanger, de wethouder sport.

Kees Borsboom, Bert de Jong en Loek Teller, leden van het eerste uur, ontvingen mede als eersten het Jubileumboekje. Lees hiernaast het verslag in de Telstar.

TTVP Jubileum magazine.pdf

Jubileummagazine 50 jaar TTVP

Een prachtig kijk-en leesexemplaar waarin de historie van TTVP geschetst wordt. Een magazine gemaakt door de leden van TTVP.

Veel belangstelling bij Tafeltennis Demonstratie

Op maandag 24 juni gaven Jeroen Kuijt en Mark Mulder van MJ Tafeltennis een spectaculaire tafeltennis demonstratie in Sporthal De Viergang. Diverse attributen, waaronder een koekenpan en een barkruk, werden als batje gebruikt.

Tijdens deze demonstratie bleek wel dat tafeltennis, ook wel pingpong genoemd, wel degelijk topsport is. Concentratie, doorzettingsvermogen, geduld en de nodige conditie zijn, naast goed materiaal, de ingrediënten om deze sport te beoefenen.

Naast de vele belangstellenden zoals (oud) leden, vrienden en familieleden, leden -en bestuur van de Sportraad Pijnacker Nootdorp en leden van diverse tafeltennisverenigingen waren ook mede oprichter van TTVP Kees Borsboom en wethouder sportzaken Peter Hennevanger aanwezig. Een aantal van de aanwezigen werd door Jeroen en Mark uitgedaagd om ervaring met tafeltennis op te doen. Zelfs Kees Borsboom nam na vele jaren de uitdaging aan om een ‘multibal’ oefening te doen. Het ging hem goed af.

Een prachtige avond die werd afgesloten met een onderling toernooi tussen leden van Badminton- en Tafeltennis vereniging Pijnacker.