50 jaar jubileum

Programma

  • Maandag 24 juni 20.00 uur: Kick-Off jubileum TTVP

Een tafeltennisevenement met spektakel en plezier in Sporthal De Viergang op onze dan reguliere maandagavond.

We starten met een spectaculaire tafeltennisdemonstratie met twee professionele spelers. Deze spelers zoeken tijdens deze demonstratie de grenzen van het tafeltennis op en laten zien wat onze mooie sport allemaal te bieden heeft. Reken op een interactieve show, met spectaculaire trucs en volop humor. Next level tafeltennis van het allerhoogste niveau.

Na de demonstratie ben je natuurlijk super enthousiast en wil je graag een balletje slaan. Geen probleem want de leden van TTVP staan graag klaar om je de fijne kneepjes van 'pingpong' bij te brengen.

Familie, vrienden, kennissen en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken. Sporthal De Viergang biedt voldoende plek om te genieten van toptafeltennis!


  • Maandag 21 oktober 20.00 uur: Receptie TTV Pijnacker, locatie Grand-Caf├ę De Viergang

Een receptie voor leden, oud-leden, ereleden, wethouder en gemeenteraadsleden, sportraadleden en -bestuur, bevriende tafeltennisverenigingen, bestuur NTTB West en een ieder die TTVP een warm hart toedraagt. Het wordt een gezellige avond waarbij tevens ons jubileumboek wordt gepresenteerd en overhandigd aan wethouder Peter Hennevanger.