50 jaar jubileum

Programma

Maandag 21 oktober 20.00 uur: Receptie TTV Pijnacker, locatie Grand-Café De Viergang

Een receptie voor leden, oud-leden, ereleden, wethouder en gemeenteraadsleden, sportraadleden en -bestuur, bevriende tafeltennisverenigingen, bestuur NTTB West en een ieder die TTVP een warm hart toedraagt. Het wordt een gezellige avond waarbij tevens ons jubileumboek wordt gepresenteerd en overhandigd aan wethouder Peter Hennevanger.

Veel belangstelling bij Tafeltennis Demonstratie

Op maandag 24 juni gaven Jeroen Kuijt en Mark Mulder van MJ Tafeltennis een spectaculaire tafeltennis demonstratie in Sporthal De Viergang. Diverse attributen, waaronder een koekenpan en een barkruk, werden als batje gebruikt.

Tijdens deze demonstratie bleek wel dat tafeltennis, ook wel pingpong genoemd, wel degelijk topsport is. Concentratie, doorzettingsvermogen, geduld en de nodige conditie zijn, naast goed materiaal, de ingrediënten om deze sport te beoefenen.

Naast de vele belangstellenden zoals (oud) leden, vrienden en familieleden, leden -en bestuur van de Sportraad Pijnacker Nootdorp en leden van diverse tafeltennisverenigingen waren ook mede oprichter van TTVP Kees Borsboom en wethouder sportzaken Peter Hennevanger aanwezig. Een aantal van de aanwezigen werd door Jeroen en Mark uitgedaagd om ervaring met tafeltennis op te doen. Zelfs Kees Borsboom nam na vele jaren de uitdaging aan om een ‘multibal’ oefening te doen. Het ging hem goed af.

Een prachtige avond die werd afgesloten met een onderling toernooi tussen leden van Badminton- en Tafeltennis vereniging Pijnacker.