Frans Langelaan TafeltennisScholierentoernooi

Frans Langelaan, mister TTVP ook wel genoemd,  was een zeer gewaardeerd lid van TTVP en altijd bezig met de ontwikkeling van het tafeltennistalent bij de jeugd op basisscholen. Zijn motto luidde ‘zonder jeugd geen toekomst’.

Verslag Frans Langelaan Scholierentoernooi

Op woensdag 21 februari 2024 om 10.00 uur werd het toernooi geopend door sportwethouder Peter Hennevanger. Alle deelnemers waren aanwezig en het toernooi, onder de bezielende leiding van Sietze en Doris, kon beginnen. Veel vrijwilligers van TTVP en Team4Talent waren aanwezig om de wedstrijden te tellen en als scheidsrechter op te treden. De standen werden verzameld en rond 13.00 uur was het pauze. Sietze en Roel hebben een tafeltennisdemonstratie gegeven en daarna vingen de finalerondes aan met uiteindelijk 3 winnaars in de groep 9-10 en 3 in de groep 11-12 jarigen. Tevens is de beker aan de beste speler uitgereikt. De prijsuitreiking werd verzorgd door de Familie Langelaan. Een heel leuk toernooi met heel veel enthousiasme georganiseerd en de deelnemers en hun ouders/docenten hebben een zeer geslaagde tafeltennisdag beleefd.