Jaarlijks organiseert TTVP het Frans Langelaan Bedrijventoernooi. Het tafeltennistoernooi voor -en door ondernemers in- en rondom Pijnacker. Doel van dit toernooi is gezellig met elkaar een 'balletje slaan'. Natuurlijk is er een winnaar maar met dit toernooi wil TTVP een verbindende factor zijn voor het bedrijfsleven in onze regio. Een teamuitje met je collega's met een sportief karakter.

In 2020 organiseren we weer een bedrijventoernooi.

Frans Langelaan bedrijventoernooi

Op dinsdag 21 mei is het Frans Langelaan bedrijventoernooi georganiseerd. Een succesvol en gezellig jaarlijks terugkerend toernooi voor bedrijven en organisaties rondom Pijnacker-Nootdorp.

Het was weer een avondje gezellig tafeltennissen tussen de diverse teams. In totaal zijn 8 teams met elkaar de sportieve strijd aangegaan en uiteindelijk heeft het team van Rijkswaterstaat de felbegeerde Frans Langelaan wisselbeker in de wacht gesleept. Het blijkt maar weer dat een mix van ervaren en onervaren tafeltennissers voor een gezellige avond zorgt.

Aan het toernooi is deelgenomen door Bever Zwerfsport, Team Paprika, Techneko, Siemens, Nokia, Familie Langelaan, Rijkswaterstaat en Pronto.

Techneko won de prijs voor het beste team zonder tafeltenniservaring en Puur Paprika en Siemens werden respectievelijk 2e en 3e.

Volgend jaar volgt het bedrijventoernooi 2020.


Winnaar 2019 Team rijkswaterstaat

Team Rijkswaterstaat met de Frans Langelaan wisselbeker. Deze moeten ze volgend jaar weer verdedigen.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Een sfeerimpressie van het

Frans Langelaan Bedrijventoernooi 2019