Op dinsdag 16 en 23 januari 2018 werden de clubkampioenschappen 2017 gespeeld. Ja, dat klopt... we waren een beetje laat dit jaar. De uitslagen van de clubkampioenschappen vind je hieronder. Opvallend is dat Mike vorig jaar de winnaar was van Poule B. Dit jaar toonde Mike aan veel vooruit te zijn gegaan en won hij al zijn partijen met als gevolg dat hij zich een jaar lang Clubkampioen Jeugd mag noemen! Mike is met zijn 12 jarige leeftijd de jongste clubkampioen jeugd in minimaal 12 jaar!

De uitslagen:

1. Mike
2. Sam Y
3. Thijs
4. Celine (1e Poule B)
5. Rowin (2e Poule B)
6. Milan (3e Poule B)

Groepsfoto Clubkampioenschappen 2017

Met groot verdriet nemen we, onverwachts, veel te vroeg afscheid van onze trainer, coach, competitie-kenner, commissielid en simpelweg een goede linkshandige speler; Frans.

Frans is dit jaar 35 jaar lid van TTVP geweest en heeft in al die jaren heel veel jeugd en senioren begeleid in het spelen van een goed potje tafeltennis. Hij speelde zelf ook niet onverdienstelijk en floreerde in 3e, 4e of 5e klasse; al jaren. Hij is bekend in het wereldje, en het wereldje is bekend met hem. Hij was een graag geziene, maar ook geduchte tegenstander.
Bij TTVP was hij niet weg te slaan. Dinsdagen en zaterdagen was hij op tijd aanwezig en een van de laatsten om te gaan. Als er wedstrijden te zien waren, bleef hij kijken en vormde een mening. Meningen die hij weer kon gebruiken bij de volgende training, of als aanwijzing voor wie het wilde horen voor het starten van de volgende game of wedstrijd. Frans kwam, zag en liet jou daarna hopelijk ook overwinnen.
Frans speelde samen met, en ook tégen de voorzitter Roel van der Beek de meeste potjes. Zijn (tafeltennis)maatje voor zo lang als ik me kan herinneren in al die jaren. Dit werd afgesloten met een goed glas wijn en dikwijls frituur aan de bar. Sprak over muziek of tafeltennis en je kon uren met hem door. De blik in zijn ogen als de flauwe grappen over tafel vlogen zullen ons bijblijven.
En nu… stilte… de kruk aan de bar is leeg. De coach, de trainer, de liefhebber; we zullen de wijze woorden niet meer horen. We zullen niets nieuws meer van hem leren, anders dan; carpe diem!
Frans; we gaan je enorm missen. Je zij-topspin forehand en je zijspin service; ze waren net zo koersvast en consequent als jouw aanwezigheid bij de club. De foto is zoals wij je herinneren. Met recht twee vingers in de lucht; een topper met een glimlach.

Marcel.

WhatsApp Image 2017 06 01 at 00.21.09

 

Op zaterdag 10 en 17 december vonden de clubkampioenschappen jeugd plaats. In groep A speelden de leden die nummer 1 en 2  waren geworden in de poulefase op 10 december en in groep B speelden de nummers 3 en 4 uit de poulefase.

De teamgenoten van Jonathan waren verhinderd, waardoor hij redelijk eenvoudig de finale bereikte. Toch werd hem daar nog weerstand geboden door Kevin uit team 2. In groep B wist nieuwkomer Mike zich direct al te bewijzen en won hij een mooie finale tegen Rachel. 

Hieronder zijn de uitslagen (1 t/m 4) te vinden:

  Groep A
Jonathan
Kevin
Ryan
Doeke
   
  Groep B
Mike
Rachel
Sam Y
Sam T

 

20161217 121616 4

Al meer dan 20 jaar organiseert Tafeltennis Vereniging Pijnacker het Tafeltennis Scholierentoernooi. Tijdens het scholierentoernooi spelen 170 kinderen van de groepen 5 t/m 8 uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp wedstrijden tegen elkaar in teamverband. Aan de organisatie komen elk jaar ruim meer dan honderd manuren van talloze vrijwilligers te pas. Het voortbestaan van het toernooi is echter niet zeker.

Sinds een aantal jaar is de gemeente gestopt met het sponsoren van de zaalhuur. Sindsdien is het Tafeltennis Scholierentoernooi voor onze kleine vereniging financieel niet meer haalbaar en is het de vraag of het toernooi ophoudt te bestaan. Tafeltennis Vereniging Pijnacker is daarom dringend op zoek naar sponsors die het Tafeltennis Scholierentoernooi een warm hart toedragen.

Sponsors dragen niet alleen bij aan de stimulans van sport onder kinderen in de gemeente. Sponsors zullen ook zichtbaar zijn in verschillende uitingen rondom dit evenement.

De verschillende mogelijkheden zijn toegelicht in de bijgevoegde PDF. U bent al sponsor voor €50,-. Hoofdsponsor bent u voor €350,-.