Algemene informatie

Iets over TTVP

TTVP is in 1969 opgericht en vierde in 2019 haar 50 jaar jubileum!

Het is een heel verhaal om 50 jaar historie van TTVP hier te beschrijven. Ons motto is dat we een gezellige vereniging zijn waarbij het spel- en speelplezier voorop staat en er mag altijd een vleugje ambitie bij zitten. Als je meer wilt weten over TTVP kom dan een avondje vrijblijvend 'pingpongen'. Onze trainer en spelers staan klaar om je hartelijk te ontvangen en, indien noodzakelijk, de finesses van tafeltennis te leren.

En....net zoals alle andere verenigingen organiseren wij clubkampioenschappen, een club-bbq, clubuitjes, oliebollentoernooi en doen we mee aan diverse toernooien.

TTVP is de samenwerking aangegaan met BCP; tafeltennis en badminton onder 1 dak! Vanaf 3 juni spelen wij, voor de senioren (competitie), in Sporthal de Viergang in Pijnacker. Onze jeugdtraining is op dinsdag in sporthal 't Baken.

Competitie

De NTTB biedt per seizoen twee competities aan: een najaarscompetitie en een voorjaarscompetitie. Elke competitie bestaat normaliter uit 10 wedstrijdavonden met 5 thuis- en 5 uitwedstrijden. Momenteel spelen alle TTVP teams in de zgn. duo competities, waarbij op elke wedstrijdavond 5 partijen worden gespeeld (4 enkel- en 1 dubbelpartij).NB. Onze vereniging is verplicht om competitiespelers van bezoekende verenigingen de gelegenheid te geven om te kunnen inspelen vanaf 20.00 uur. De competitie start om 20.15 uur.

Recreatie tafeltennis

De recreatieve spelers kunnen tafeltennissen tegen elk ander lid dat vrij is. Normaliter speel je tegen een andere recreatieve speler van zo veel mogelijk hetzelfde niveau.

Materiaal en clubtenue

Bats – Neem voor advies over tafeltennis bats (frames en rubbers) contact op met Kees van der Voort. Hij kan aangeven welk bat op welk moment het meest geschikt is. De vereniging heeft enkele (gebruikte) bats in voorraad voor hen die nog geen eigen bat hebben.

Clubtenue – Het dragen van het clubtenue (donkerblauw shirt en short) en -embleem is verplicht bij deelname aan door de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) georganiseerde wedstrijden, waaronder de competities. Dit tenue is tegen betaling te verkrijgen bij de vereniging.

Schoeisel – Vereist zijn zaalschoenen waarvan de zolen geen strepen afgeven.

Onze leverancier van tafeltennismateriaal (bats, kleding en schoeisel) is TTSport, zie https://www.ttsport.nl/ met een winkel in Den Haag, Ingenhouszstraat 50.

Verzekering voor ongevallen en aansprakelijkheid

Leden van onze vereniging zijn via een collectieve sportverzekering van de NTTB verzekerd voor ongevallen en aansprakelijkheid bij deelname aan activiteiten van TTV Pijnacker, de NTTB en andere tafeltennisverenigingen. Overigens wordt in eerste instantie de eigen ongevallen– of aansprakelijkheidsverzekering aangesproken en daarna pas die van de NTTB.

Niet NTTB-leden (waaronder personen met een strippenkaart) vallen niet onder de collectieve NTTB verzekering.