Informatie

Iets over TTVP

TTVP is in 1969 opgericht en viert dit jaar haar 50 jaar jubileum!

Reeds vele jaren spelen wij in sportzaal 't Baken in Pijnacker. Dat doen wij met jeugd en senioren. Jaarlijks organiseert TTVP het succesvolle Frans Langelaan bedrijventoernooi dat voor elk bedrijf of organisatie in de omliggende gemeenten van Pijnacker- Nootdorp de mogelijkheid biedt om tegen elkaar te sparren. Veel speel-en spelplezier en het bedrijf of de organisatie die het toernooi wint mag de Frans Langelaan wisselbeker in ontvangst nemen.

Het is een heel verhaal om 50 jaar historie van TTVP hier te beschrijven. Ons motto is dat we een gezellige vereniging zijn waarbij het spel- en speelplezier voorop staat en er mag altijd een vleugje ambitie bij zitten. Als je meer wilt weten over TTVP kom dan een avondje vrijblijvend 'pingpongen'. Onze trainer en spelers staan klaar om je hartelijk te ontvangen en, indien noodzakelijk, de finesses van tafeltennis te leren.

En....net zoals alle andere verenigingen organiseren wij clubkampioenschappen, een club-bbq, clubuitjes, oliebollentoernooi en doen we mee aan diverse toernooien.

TTVP is de samenwerking aangegaan met BCP; tafeltennis en badminton onder 1 dak! Vanaf 3 juni spelen wij, voor de senioren (competitie), in Sporthal de Viergang in Pijnacker. Onze jeugdtraining is op dinsdag in sporthal 't Baken.


Lid worden

Bij TTVP kun je 3 keer gratis komen tafeltennissen. Dit is om de sfeer van onze club te proeven en te ervaren of tafeltennis wel jouw sport is. Daarna wordt je, tot het moment je opzegt, lid voor onbepaalde tijd.

Wil je niet direct lid wil worden dan kun je ook kiezen voor een strippenkaart.

Contributie

Bij TTVP betaal je op jaarbasis contributie. De hoogte van de contributiegelden worden jaarlijks tijdens ledenvergadering vastgesteld.

Voor 2019 geldt voor:

  • Junioren recreant € 150,-
  • Senioren recreant € 160,-
  • Senioren competitie € 200,-


Locatie en speeltijden

TTVP biedt vanaf 3 juni 2019 op twee locaties in Pijnacker tafeltennis aan.

Jeugdtraining, dinsdag, van 19.00 - 20.00 uur in Sporthal Het Baken, Het Baken 2, 2641 JN Pijnacker

Senioren, maandag, van 20.00 - 23.30 uur Sportcentrum de Viergang, Sportlaan 1, 2641 AZ Pijnacker. Telefoon: 015 361 5444