Oud papier en textiel inzamelen

Tafeltennisvereniging Pijnacker zamelt oud papier en textiel in en draagt hiermee bij aan het afvalbeleid van de Gemeente én hergebruik van goederen.

Veel papier en textiel beland nog steeds in de grijze afvalbak en dat is zonde. Je kunt dit beter verzamelen en wekelijks brengen naar onze containers aan de Rivierenlaan/Het Baken in Pijnacker. Daar staat een papiercontainer en twee textielcontainers. Op de textielcontainer staat duidelijk aangegeven op welke wijze u het textiel in de container moet deponeren.

De oud papiercontainer bij Het Baken wordt dagelijks geopend om 9:00 uur en gesloten om 18:00 uur. In de praktijk wordt de container doordeweeks vaak iets eerder geopend. In de zomermaanden wordt-ie vaak later gesloten, omdat het lang licht is, maar u hebt geen garantie dat-ie open is. Zodra het donker is, dient de container gesloten te zijn. De container wordt gezamenlijk beheerd door de Tafeltennisvereniging Pijnacker, de Bewonersvereniging Koningshof en door de Johannesschool en de Tweemaster

Let wel op want vol = vol!!

Is de container gesloten dan is deze vol en staat dit ook aangegeven op de containerdeur. Plaats dan geen oud papier of textiel voor de containers. Hierdoor houden we de leefomgeving netjes.

Er zijn voldoende inzamelplekken in de Gemeente of wacht even tot de container weer geleegd is. Dit gebeurt op maandag en vrijdag.

Binnenkort wordt er door de Gemeente een informatiebord bij de containers geplaatst.

Breng uw oud papier en textiel naar de containers op het parkeerterrein aan de Rivierenlaan in Pijnacker (tegenover Sporthal Het Baken) en u ondersteunt hiermee de gezamenlijke verenigingen. U kunt dan ook direct uw flessen en plastic in de aanwezige containers kwijt.

Alvast zeer veel dank voor uw medewerking.